Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Buried - előzetes

2010.09.03. 11:00 Magócs Dávid

Ryan Reynolds egy koporsóban, 6 láb mélyen a föld alatt, 90 percre elegendő oxigénnel, egy öngyújtóval és egy mobiltelefonnal felszerelve. A film alapsztorija körülbelül ennyi, a klausztrofób élmény garantált. Eddig egy teaser trailer járta körül az internetet, majd a produkciót bemutatták a Sundance filmfelsztiválon, ahol elöprő sikert aratott a kritikusok körében. Most megérkezett a teljes értékű előzetes, amiben mélyebben bepillanthatunk a történésekbe. A film egészének nagyrésze egy koporsóban játszódik majd, így egy viszonylag alacsony költségvetésű podukcióról van szó, a pénz helyett jóval inkább a kreativitáson és a szorongás nagyszerű adagolásán van a hangsúly. Kezdetben válogatott mozikban fogják csak játszani szeptember 24-től, a nemzetközi bemutató október 8-ig várat magára. Az ugrás után olvasható a hivatalos szinopszis és a képre kattintással megtekinthető a trailer a The Sun oldalán.

Paul Conroy is not ready to die. But when he wakes up 6 feet underground with no idea of who put him there or why, life for the truck driver and family man instantly becomes a hellish struggle for survival. Buried with only a cell phone and a lighter, his contact with the outside world and ability to piece together clues that could help him discover his location are maddeningly limited. Poor reception, a rapidly draining battery, and a dwindling oxygen supply become his worst enemies in a tightly confined race against time- fighting panic, despair and delirium, Paul has only 90 minutes to be rescued before his worst nightmare comes true.

 

8 komment

Címkék: filmbemutató thriller misztikus

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr322268441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.09.03. 14:49:59

...bbrrr...de mondjuk most derűl ki, hogy Ryan Reynolds mekkora színész is? :)

RoFä 2010.09.04. 13:59:11

Remélem nem mászik ki, és akkor vihetem az asszonyt.

K.Leslee 2010.11.21. 12:19:52

@mesko: Nem, ugyanis 90 percen át KI**SZOTT SÖTÉT VAN!!!!

Ez a film egy kabaré, nem tudom, h mit szívtak a kritikusok a Sundance fesztiválon mialatt nézték.
Pedig nem indult rosszul, de fél óra múlva már elég lett volna a szenvedésből, kellett volna egy kis változatosság, az alapszitu egyszerűen lapos, ezért csak valami rendkívüli kreativitás tudta volna megmenteni, annak pedig nyoma sincs a filmben; Ryan Reynolds felhív valakit, aztán megint, majd megint és közben nem jutunk előrébb semmivel. Ezalatt akkor kellene izgulnunk, amikor az öngyújtó kialszik, vagy amikor egy kígyó bekúszik(!) a ládába és erre hősünk lelocsolja és megpróbálja felgyújtani. Okos ötlet, ha van 90 percre elegendő levegő. Ennyi vergődés után várnál valami csattanót, de semmi...Ez a film annyi, amennyinek látszik. Ebben a kategóriában még a Fűrész is jobb volt, pedig ezeket a sorokat remegő kézzel írom..

Wostry Ferenc · http://geekz.444.hu 2010.11.21. 13:32:06

ebbe a filmbe egy óriás robot kellene. most hogy így belegondolok, minden filmbe egy óriás robot kellene.

mesko 2010.11.21. 17:09:56

@K.Leslee: olvasva amit írtál el is képzeltem, ahogy Reynolds pánikol, vergődik, nézegeti biztos a "falakat", természetesen a gyújtója fényénél, most már azon sem lepődnék meg, hogy amig beszélt a telefonon addig is égette a gyújtót..(nem láttam még a filmet, de erre fogadni mernék:)), fogyasztván ami a legértékesebb az oxigént.
úgy hallottam díjazták a filmet..hm?!
máskülönben állítólag, tényleg csak egy fél óra áll az ember rendelkezésére, ha netalántán élve eltemetik, akkor valóban ennyi elég lett volna a szenvedésből..
mindenféleképpen megnézem, mert engem úgy vonzótt az, hogy olyan limitált a filmben az idő is, meg a zona is, ahol történik a "műsor"..bár sok logikára nem számítottam, és megsem gondoltam, hogy bizony sötétség lesz lenn:)
de most így tudva, hogy az eltemetett Reynolds nem remekelt(ebben volt minden reményem), buta egy film lehet..na ássák el akkor magukat:))

K.Leslee 2010.11.22. 13:05:21

@mesko: ok, nem mindig van sotet, az ongyujtot meg meg le is teszi a foldre neha, hogy a nezok ne csak a mely sotetet bamuljak masfel oran at. Szoval reszben igazad volt :-) Persze mi mast varhattunk volna.

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2011.02.14. 01:41:24

@K.Leslee: ezt csak valami totál idióta írhatta, remélem nem te voltál
süti beállítások módosítása