Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

13 - előzetes

2010.09.02. 11:11 Magócs Dávid

Egyelőre csak orosz nyelvű előzetesünk van a 13 című amerikai remake-hez node sebaj. A film hangulata szerintem a nyelvet nem számítva is átjön. A film feldolgozását az eredeti rendezője vezényelte le, nevezetesen Géla Babluani, fekete-fehér helyett azonban színesben érkezik majd. Mickey Rourke, mexikói raboskodását követően, egy underground orosz rulett-ben találja magát több más versenyzővel együtt. A filmben szereplő lesz még Sam Riley, Jason Statham, Ray Liotta, Ray Winstone és 50 Cent. A debütálás már megtörtént, a South by Southwest filmfesztiválon mutatták be, ezen kívül Argentínában is vetítették már. A film előzetes visszhangja nem rossz, amerikai bemutatóról még csak annyi van, hogy valamikor 2010-ben mutatják majd be.

   

6 komment

Címkék: filmbemutató thriller dráma

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr982266325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Áramvonalas Földműves 2010.09.02. 14:28:28

és milyen hangulat, ami ebből átmegy? nekem nagyon semmilyen. Nem biztos, hogy jó jel, hogy már 2 éve leforgatták és még mindig nem volt rendesen bemutatva.

mesko 2010.09.02. 19:17:49

mivel M.Rourke nagyon jól alakította Ivan Vankot az Iron Man 2-ben, ezért nem is volt olyan fura, hogy oroszul van a trailer (egész felelevenedett nekem ő, s nagyon jó orosz akcentussal beszélt, amit megőlt a színkron) na de erről ennyit...
én annyit füznék hozzá még az mellé, hogy valóban az eredeti film zseniális..hogy nagyon vigyázzunk mit kivánunk! :D

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2010.09.03. 01:43:32

az eredeti nekem nem igazan jott be, valahogy kevesnek ereztem, talan rovidfilmkent jobban utott volna, de kivancsi leszek erre

reznik 2010.09.03. 07:17:38

Biztos jó lesz, csak az a baj, hogy láttuk az eredetit. És mivel az a végletekig kifeszített helyzetekre épül (a "játékra" gondolok), az új már nem fog annyira a meglepetés erejével hatni.
Hacsak nem változtatnak a sztorin.
süti beállítások módosítása