Utolsó kommentek

Szocializálj velünk!

A legfrissebb filmkritikák

Nincs megjeleníthető elem

A legújabb előzetesek

Nincs megjeleníthető elem

Wall Street: Money Never Sleeps előzetes

2010.01.28. 21:01 Wostry Ferenc

Gordon Gecco visszatér.

3 komment

Címkék: filmbemutató dramedy

A bejegyzés trackback címe:

https://geekz.blog.hu/api/trackback/id/tr491710966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steve Turkish 2010.01.28. 22:31:22

Úgy hiszem egy újabb fölös folytatásnak nézünk elébe. Lefogadom a film összes poénját már ellőtték az előzetesben.

Annak sem örülök ,hogy ezt a Shia Lebeuf gyereket ennyire nyomatják odaát A régi nagy /becsülettel megöregedett/ színészeknek /De niro, Pacino, Eastwood, Gibson, Willis stb/ meg kellett mászniuk a maguk szamárlétráját, nem egyből adták nekik a jobbnál jobb lehetőségeket.
/Ráadásul a srác egyáltalán nem tehetséges szerintem./

Michael Douglasre kiváncsi vagyok de sokat nem várok tőle. Stone miatt lehetne még reménykedni de ő is majd 10 éve rendezett olyan filmet ami tényleg jó volt.

Meg egyáltalán minek folytatni egy olyan sztorit ami anno rendesen le volt zárva?

Linkovic Csumoszky · http://geekz.blog.hu 2010.01.29. 05:48:34

Shia LaBeouf miatt nem fogom megnézni ezt a filmet.

martinriggs 2010.01.30. 09:35:41

@Linkovic Csumoszky: teljesen egyetértek a fentiekkel LaBeouf-ügyben.Egy szinte már agresszívnak mondható hollywood-i propaganda-gépezett dolgozik azon hogy a kis szaros minden második megaprodukcióban helyet kapjon.Pedig úgy tudom a faterja nem stúdióigazgató.Már korábbi feltünéseit sem értettem a Constantin-ban meg az Én, a Robotban, ahol olyan haloványra sikerült a megjelenése hogy teljesen feledhető és csereszabatos volt.Ott van a Nick Stahl pld. aki sokkal tehetségesebb szerintem és mégsem szerepeltetik.Csak azt furcsálom hogy ebben az új Valentinnapi rom-kom hülyeségben a többi seggarc mellé(Topher Grace, Taylor Lautner, Bradley Cooper, Patrick Dempsey)miért nem passzírozták be a kis Shiát.Felfoghatatlan.Amúgy Stone-nak volt két jó filmje, ebből az egyik a Szakasz a másik az említett film első része.Nem hiszem hogy ez lesz a harmadik nagy dobása a már évek óta csak a saját árnyékában tévelygő direktornak.
süti beállítások módosítása